Розклад богослужінь на Страсний тиждень

Наступного тижня у храмі святої Покрови служба Божа буде кожного дня. Причаститися можна буде з понеділка по четвер. У п’ятницю буде служба, але без причастя. В понеділок, вівторок і в середу – служба раніше освячених дарів (на цій службі не можна причащатися маленьким дітям, тільки дорослим). Служба на 9-ту годину ранку.

У четвер – Чистий Четвер, літургія Василія Великого почнеться о 8-й годині ранку. У четвер ввечері о 16.30 – Страсті Господні, служба-спомин Страстей Господа нашого Іісуса Христа.

У п’ятницю на 9-ту годину служба без причастя. В цей день близько 1-ї години дня – винос Плащаниці. У п’ятницю строгий піст, не можна ні їсти, ні пити, аж поки не прикладемося до Плащаниці.

У суботу служба Божа почнеться о 8-й годині ранку, можна буде причаститися до святої Паски. Об 11-й годині ночі – Надгробна служба. Рівно о 12 ночі – Пасхальна утреня. О 2-й годині ночі– Пасхальна літургія. І десь до 4-ї ранку буде служба Божа.

Службу Божу можна буде переглянути онлайн у Facebоok на сторінці отця Михаїла. Також можна буде стояти на вулиці і слухати службу Божу.

У понеділок, 3 травня, о 10-й годині до нас вже традиційно приїде Владика Євстратій Архієпископ Чернігівський і Ніжинський, і буде архієрейська літургія. Це традиція якої у Покровському храмі дотримуються вже близько 20-ти років.

Comments are closed