Для наших волонтерів немає нічого неможливого

Тільки відправили цілий автобус посилок, знову готують нові, бо воїни потребують допомоги і підтримки. Так кожен тиждень матушка Дарія отримує запити від наших захисників з передової, публікує пости про необхідну допомогу, збирає допомогу, гроші, закуповує, привозить, пакує. І так по колу, а зупинитись не можна, бо тільки разом ми зможемо здобути перемогу над злом.

Допомогу збирають, приносять прихожани, ніжинці й підприємці, жителі навколишніх сіл, особливо жителі Хорошого Озера, де постійно готуються посилки для наших воїнів ЗСУ.

У цю суботу напакували дуже багато всього, тут і смаколики, і фрукти, овочі, різноманітні необхідні речі, засоби гігієни тощо. Матушка Дарія разом з помічниками робить дійсно важливу і потрібну справу. Для наших волонтерів немає нічого неможливого, як і для нашого водія Прокопенка Віталія, який їде туди, куди інші бояться.

Єпископ Чернігівський і Ніжинський владика Антоній благословив наших волонтерів, нашу любу матушку Дарію.

Ми всі з нетерпіння чекаємо перемоги, але, щоб перемога настала, треба молитися і трудитися. Бо нашим воїнам треба підтримка, допомога і надійний тил.

Comments are closed