Митрополит Епіфаній благословив вручити нагороди шістьом ніжинцям

4 ордени Святого Миколая та 2 медалі Святого Архистратига Михаїла вручив Владика Євстратій на святковій літургії у Миколаївському зимовому храмі.

За відродження духовності в Україні, відданість ідеалам добра, значний внесок у суспільне благо та за активну участь у розбудові й утвердженні Православної церкви України були нагороджені:

  1. Андрієць Валентин Дмитрович – керівник організації ТОВ “Фірма ЛАКС”. Безкоштовно абезпечує ліками та іншими матеріальними засобами наших військових.
  2. Щербина Дмитрій Валерійович – керівник ПП “Грівас”. Вже виготовив 150 буржуйок для ЗСУ.
  3. Кот Сергій Васильович – власник ТОВ «Ніжинський хлібобулочний комбінат». Постійно передає смаколики нашим захисникам.
  4. Колотило Михайло Олександрович – лейтенант медичної служби ніжинського РТЦК та СП, завідуючий терапевтичним відділенням, лікар-кардіолог, член Всеукраїнської асоціації фахівців з кардіоторакальної, ендоваскулярної хірургії та трансплантології.

Медалі Архистратига Михаїла отримали:

  1. Дегтяренко Вячеслав Миколайович – директор ТОВ “Ніжинхліб”. Допомагає церкві та воїнам, передає свіжий хліб і випічку на передову.
  2. Микола Михайлович Лисенко – засновник і керівник видавництва ПП Лисенко. Видав 10 тисяч молитовників для воїнів. Вдома налагодив виготовлення тушонки для ЗСУ.

Вітаємо з високими нагородами наших ніжинців-благодійників! Нехай Бог допомагає і примножує добрі діла!

Comments are closed