День Гідності і Свободи: поминання Героїв

Сьогодні, 20 листопада, у Ніжині до Дня Гідності і Свободи вшанували пам’ять полеглих героїв України – воїнів Небесної Сотні і воїнів АТО, що пожертвували своїми життями заради свободи і правди.

Настоятель храму святої Покрови отець Михаїл і диякон Олександр відслужили біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають» поминальну панахиду. До присутніх отець Михаїл звернувся з такою проповіддю:

«Во ім’я Отця і Сина, і Святого Духа! Амінь.

Улюблені во Христі браття і сестри, рік за роком проходить час, затягуються рани, забувається біль і тривога, яку ми пережили в далекому 2014, але залишається Вічною пам’ять і найважливіше – молитовна пам’ять. І молимося ми за упокій тих хто життя своє поклав за те, щоб ми сьогодні під мирним небом могли помолитися, щоб ми сьогодні трудилися, працювали, любили і молилися, славили Бога, славили нашу Україну і наших Героїв.

Хай Вічною буде пам’ять, хай Царство Небесне буде для всіх померлих. Хай щасливе майбутнє, світле майбутнє буде для наших дітей, для нас українців.

І слава Героям, слава Україні і слава Богу нашому Іісусу Христу!

Боже благословення на всіх».

Вічна пам’ять і Царство Небесне всім спочилим, всім хто життя своє віддав за справедливість, за волю, за незалежність нашої держави, нашої України.

Comments are closed