Різдво Христове: розклад богослужінь на наступний тиждень і 11 січня

В ці святкові дні богослужіння у Покровському храмі будуть проходити за наступним розкладом. Перш за все завтра, 4 січня, Святої великомучениці Анастасії, о 9-й годині буде служитися акафіст до святої Великомучениці.

Із середи вже починаються свята. 6 січня надвечір’я Різдва Господа нашого Іісуса Христа. Перш за все отець Михаїл нагадав, що у середу строгий піст. В цей день ми нічого не їмо, не п’ємо, готуємо святу вечерю до першої зірочки. А у церкві богослужіння почнеться о 8-й годині ранку, будуть читатися часи. О 9-1 годині – свята літургія. Вечірньої служби вже не буде, будемо вечеряти і колядувати, прославляти народжене Дитятко.

У четвер на Різдво служба Божа почнеться о 6-й ранку, всенічне богослужіння до 9-ї години. О дев’ятій – свята літургія.

8 січня о 9 годині буде літургія, і того ж дня ввечері о 16.00 буде вечірня служба. У суботу ранкова служба на 9-ту годину і вечірня на 16.00. У неділю літургія зранку на 9 годину, а вечірньої вже не буде.

А в наступний понеділок, 11 січня, буде Спомин дітей убієнних Іродом. В цей день вже традиційно (майже 10 років) у храмі святої Покрови служать службу Божу для наших дітей із будинку інтернату, для дітей з інвалідністю. Дітей обдарують подарунками від нашої громади і хто хоче може прийти і принести подаруночок для дітей з будинку інтернату.

Comments are closed