Дмитрій Щербина подарував нашій церкві улюблену ікону свого покійного батька

Серед храму святої Покрови стоїть прекрасна ікона – це улюблена ікона вже покійного Валерія Щербини, людини, яку багато хто в Ніжині знав і шанував. Сьогодні, 20 листопада, син його Дмитрій Валерійович приніс цю ікону в дарунок для нашого храму. Але це не просто ікона, це символічний жест, символ для нас усіх.

На цій ікон зображено як Господь Бог наш Іісус Христос подає руку спасіння утопаючому Петру. Сьогодні здається, що і наша Україна утопає у проблемах, у війні, у крові наших Героїв і наших дітей.

Господь Бог подасть нам руку, як подав Петру. Господь Бог подасть руку кожному з нас і кожному воїнові. Господь Бог хай подасть руку і жертводавцям нашим, хто допомагає церкві, воїнам, хто працює на перемогу. Господь Бог подасть руку кожному воєнові. Господь Бог подасть руку і всім тим, хто віддав своє життя за перемогу.

І возрадується сьогодні там на Небесах Валерій Іванович, який багато допомагав нашій церкві. Сьогодні його улюблена ікона допоможе нам з вами у нашій боротьбі зі злом і нечистю.

Царство Небесне для душі спочилого раба Божого Валерія. Боже благословення на всю родину Щербин. І хай Господь Бог Іісус Христос подає руку спасіння кожному з нас.

 

Comments are closed