Освятили багатотонну Великодню посилку, яку зібрали для наших воїнів ЗСУ

Вже понад рік у ніжинському храмі святої Покрови діє потужний волонтерський фронт, який очолює матушка Дарія і отець Михаїл.

На сьогодні 18 автомобілів церковна громада передала воїнам ЗСУ, ще купили 2 автомобілі й вони вже прямують до Ніжина. Волонтерський штаб невтомно працює кожного дня. Воїни так чекають на посилки від матушки Дарії і знають, що щоб вони не попросили, якби дорого не коштувало необхідне обладнання, не має неможливого для волонтерського штабу святої Покрови. «Якби ми і зірочку попросили дістати з неба, ви б дістали!», – жартують воїни на передовій.

А ще наші Захисники кожного тижня чекають на смаколики, а перед Великоднем особливо, тому весь Ніжин, всі волонтери збирають для воїнів святкові посилки. У храмі святої Покрови вдалося зібрати багатотонну Великодню посилку з пасочками, холодцем, писанками, салом, мʼясом, ковбасами, булочками та багатьма іншими смаколиками. Все це збирали всім миром. Велику вдячність висловлюємо жителям сіл Хороше Озеро, Володькова Дівиця, ніжинським підприємцям Сергію Охоньку, ТОВ «НіжинХліб», жителям району Мигалівка й Університетській столовій, де смачно готують з продуктів, які закуповує матушка Дарія. Також велика вдячність мешканці Ірині з Лосинівки, Ніжинському хлібо-булочному комбінату, парафіянам церкви, які готують з перших днів повномасштабної війни, Надії Ухо, Любові й усім трудівницям храму святої Покрови.

Отець Михаїл перед відправкою освятив всі смаколики для воїнів. Також до храму сьогодні завітали два мери – міський голова Олександр Кодола і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків. Від громади Івано-Франківська також передали смаколики для воїнів на передову. Після освячення делегація поїхала молитися у капличку, яку було збудовано на місці, де минулого року делегація з Івано-Франківська на чолі з Русланом Марцінківим потрапили під ворожий російський обстріл і дивом вціліли.

Слава Богу за все! З вірою і любовʼю, з постом і молитвою ми переможемо російське зло!

Comments are closed