Освятити пасочку можна буде і вдома

Сьогодні, 17 квітня, настоятель Покровського храму отець Михаїл під час проповіді розповів, як можна буде освятити паску вдома:

«Хто залишається вдома на всеночну ставте корзину, або просто на білу скатертину перед іконами розложіть свої продукти, поставте в центрі пасочку, запаліть свічечку і включайте онлайн-трансляцію богослужіння. Моліться з усіма.

В кінці  богослужіння я прочитаю освячувальну молитву і ця молитва буде линути не тільки в храмі, а й на весь Ніжин. Хто буде молитися вдома, беріть святу водичку і після того, як я прочитаю освячувальну молитву, покропіть святою водичкою свою пасочку і вона буде освячена».

Також отець Михаїл наголосив, що масового скупчення людей у подвір’ї храму не буде. У самому храмі може перебувати не більше 10 людей. Господь береже того, хто і сам себе береже.

Настоятель храму святої Покрови закликав усмиряти себе. На наступний рік буде Пасха веселіша. А щоб в наступному році ми змогли посвятити паску в цьому році потрібно поберегтися і залишатися вдома.

Бережіть себе і своїх ближніх!

Нагадуємо, що онлайн-трансляцію богослужінь у храмі святої Покрови можна переглянути на сторінці отця Михаїла Якубіва у мережі Facebook.

Comments are closed