Поминальна панахида біля пам’ятника Борцям за Незалежність

14 жовтня біля пам’ятника Борцям за Незалежність у Ніжині служилася панахида за нашими захисниками, за героями України котрі віддали свої життя за нас з вами.

До присутніх отець Михаїл звернувся з такими словами:

«Улюблені во Христі браття і сестри. Сьогодні пам’ять зібрала нас на цьому священному місці. Свята Покрова покриває нашу землю, покриває наш народ, покриває нас з вами від усякого зла. Свята Покрова Матінка, як Матінка Божа, як наша рідна мати оберігає нас, вимолює нас у Господа.

І разом із святим Покровом нас бережуть наші воїни. І не дарма в цей день, день святої Покрови, ми величаємо і шануємо захисників нашої Вітчизни, козаків, воїнів УПА. І молимося за їх здоров’я, щоб нашими молитвами сьогодні там в окопах наші захисники відчули материнську опіку і нашу пошану, і нашу любов.

Життя складне і в цьому складному життя, коли ми наближаємося до виборів і повинні зробити правильний вибір, пам’ятаймо одне – одна в нас Матінка Божа, одна в нас матір Україна, як одна мати у кожного з нас. Бережімо її, шануймо їх – нашу рідну матінку, нашу матір-державу, нашу Вітчизну Україні і Матінку Божу.

І хай Господь Бог дасть нам мудрості, сили, єднання, щоб ми не робили, який би вибір ми не робили, щоб цей вибір був на користь нашої матері церкви, нашої рідної матері і нашої матері-вітчизни, нашої України. Хай святий Покров буде над нами, хай святий Покров буде над кожним захисником нашої Вітчизни.

Боже благословення на всіх».

Comments are closed