Благодійність у храмі святої Покрови: відбувся черговий благодійний ярмарок

На території храму святої Покрови пройшов черговий благодійний ярмарок Червоного Хреста спільно з отцем Михаїлом і матушкою Дарією. Зараз такий час, що багато людей потребують допомоги.

Очільниця Червоного Хреста у Ніжині Наталія Саєнко разом з волонтерами постійно допомагає людям. Від початку війни Наталія разом з донькою Лізою під обстрілами везли до Ніжина життєво важливі ліки, серед них й інсулін. Зараз очільниці Червоного Хреста допомагають переселенці з Харкова, що працюють, не покладаючи рук.

Так працюють і трудівниці храму святої Покрови. Жінки у храмі 24 на 7. У церкві з першої години війни почали читати Псалтир, молитовний марафон продовжується і досі. Паралельно матушка Дарія разом з помічниками тримає волонтерський фронт. Бійців, що захищають Ніжин намагаються забезпечити всім необхідним від засобів гігієни до одягу і військової амуніції. Смачні обіди кожного дня готують у храмі для наших захисників.

Ще у храмі людям роздають молоко, яке безкоштовно надає директор фермерського господарства СТОВ «Надія»  Дмитро Свістільнік.

Дякуємо всім, хто допомагає і молиться за нашу перемогу!

Якщо Бог за нас, то хто проти нас? Буде наша перемога і буде справжній мир на нашій Українській землі!

Comments are closed